Tijd Sydney met Zwiers - Reisverslag uit Sydney, Australië van Simon Colenbrander - WaarBenJij.nu Tijd Sydney met Zwiers - Reisverslag uit Sydney, Australië van Simon Colenbrander - WaarBenJij.nu

Tijd Sydney met Zwiers

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Simon

05 Oktober 2009 | Australië, Sydney

Zo hier weer bericht.

Vrijdag overdag samen met Jan (de Nederlander waar ik en zwiers samen op een kamer lig) over Kings Cross gelopen, moest natuurlijk The Opera House en Harbor Bridge bekijken. Dit is ongeveer 20 minuten lopen van onze hostel. Heb ook alvast de bank zaken geregeld, aardige mensen ze willen alles wel voor je doen echt top!! Donderdag krijg ik mijn pinpas en dit wordt opgestuurd naar Byron Bay.

S'avonds moest ik me nog haasten om bij de Airport te komen, kan natuurlijk niet maken om Zwiers alleen te laten staan!!

Om half 9 was Arjan eindelijk in Sydney en i.p.v dat hij brak was, was hij top fit!! Het was toch een raar gewaarwording om je kameraad te treffen aan de andere kant van de wereld! Alleen wel jammer dat hij regen mee bracht naar Sydney, was het overdag zonnig en droog, komt zwiers hierzo gelijk regen... En niet zo klein beetje ook. Wat een tering buien....

De tassen gedropt in het hostel en toen hebben we ons klaar gemaakt voor een avond stappen... We zijn de eerste beste pub binnen gegaan en hebben daar onze eerste grote bieren besteld!! Vervolgens zijn we opzoek gegaan naar een grote discotheek, maar dit bleek niet zo makkelijk te zijn als gedacht. We besloten om een taxi te nemen om ons af telaten zetten bij een grote discotheek. Onderweg in de taxi zagen we een straat waar veel lekkere vrouwen waren en we besloten ons hier uit te stappen. We zijn toen naar een kroeg gegaan en wat bleek was het een Lesbische/gay bar.. Wat een AFKNAPPER. Op de buitenzijde van de gevel stond "proud to be lesbian of gay" En dit zagen we niet staan wegens de alcohol... Dus gelijk een taxi gepakt en nu wel naar een club gegaan, waar het wel gezellig was.

Wegens tijdgebrek komen de andere verhalen later. Jullie horen van ons

No Worries Arjan en Simon

• 05 Oktober 2009 - 05:39

Patrick:

hahaha :-).
    Goede bezig heren.

En wat zijn jullie reisplannen nu? Blijven jullie nog wat dagen in Sydney of gaan jullie gelijk rondtrekken daar?

• 05 Oktober 2009 - 13:47

Eddy:

Hey mannen. Mooi om te lezen dat alles goed gaat. Hmm 2 vrienden ver vanaf Nederland die hééél toevallig een homo bar binnen stappen, DAAR WEET IK NIET VAN HOOR!! Haha, veel plezier nog en ik lees de verhalen wel.

Groeten Eddy

• 05 Oktober 2009 - 14:36

Jan:

Yo Simon-say's
    Wat een mooi verhaal van die gay bar :D was wel een uitdaging geweest een lesbische vrouw scoren! haha

Veel plezier nog daar!

Greetz

• 05 Oktober 2009 - 16:30

Riekus:

Yo Conjo's!

IK HOOP NOG VEEL VAN DEZE VERHALEN TE HOREN.

GA ZO DOOR!!!

STIEF HOL'N

• 05 Oktober 2009 - 17:27

Jim:

haha vet verhaal. Zie het al helemaal voor me, Jut en Jul in een dronken toestand op zoek naar een wijze discotheek. Maar heren is er nog wat gescoord dan??
    Trouwens aan ajax missen jullie niks 2-2 tegen roda. Kun je beter een pot rugby watchen!!!
    kalm aan en niet weer stiekem naar een gay bar gaan he!! heb het aktijd al geweten. whaha

• 05 Oktober 2009 - 17:40

Eddy:

Hebben jullie al een auto gescoord dan? Maar goed dat Zwiers erbij is, die zit wel een beetje in de autohandel!

• 05 Oktober 2009 - 20:32

Tante Roelie:

dag Simon,
    wat leuk dat we op deze manier met elkaar kunnen communiceren.
    Heb je al meer leuke mensen ontmoet?
    Is het alles zoals je had verwacht?
    Hoeveel tijdsverschil heb je nu met ons?
    Ga lekker van alles genieten en we volgen wat je te vertellen hebt.
    Maak er een fijne tijd van.

groet oom Derk en tante Roelie.

• 06 Oktober 2009 - 11:28

Liese:

Yo Kitty!
    Wilde verhalen! Hoe zit dat met die belgische chick?
    Je auto doet het nog fijn hoor! Al een auto gekocht daarro?

Mzzzzzzzzzzl

• 06 Oktober 2009 - 12:34

Mama Geertje:

fijn dat het goed gaat, het is even wennen zonder jou, maar het lukt!!!

• 06 Oktober 2009 - 14:22

Jasper:

yooow, ach drink toch een pilsie met die jongn........haha dus was snel wegwezen???? en nu op de borden kijken he? of via route-planner naar de juiste cafe,s lopen...........haha!!! kalm an

• 06 Oktober 2009 - 17:22

Bianca:

Hallo!

Bedankt voor jullie smsje! Echt leuk dat jullie aan mijn verjaardag hebben gedacht.

En leuk om te lezen dat alles daar goed gaat!

Have fun!

Liefs
    Bianca en de groeten van Dennnis!

• 06 Oktober 2009 - 18:26

Y-Lo:

He Arjen,
    Wat lees ik, was je fit toen je aankwam?! Zeker teveel van die zzaanmmmamapessan gehad?

fijne tijd daar en ik ga je volgen....

Groetsels,

Y-lo oftewel skinny bitch!