Laatste week met Arjan in Cairns
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Simon
04 November 2009 | Australië, Sydney
De vakantie van Arjan zit er bijna op, morgen gaat het vliegtuig weer richting het koude Nederland. Het is hier nu 30 graden, zonnetje schijnt dus echt korte broeken weer! Het wil hier af en toe wel regenen, maar dat duurt maar een half uurtje. Je hoort ons niet klagen...
De afgelopen week zijn we o.a. wezen raften. We hadden een groep van 7 mensen, voornamelijk engelsen en een grazy guide, deze man liet ons tegen rotsen aanknallen en wij werden natuurlijk voor in de boot gezet dus wij konden alle klappen opvangen! En jongens het was niet zoals in Turkije een beetje slapen in de boot, hier ging het erbij het was gewoon hard werken! Het was een zeer geslaagde dag raften.
We zijn ook 2 dagen kangeroo's wezen spotten. De 1e keer kwamen we terecht bij de plaatselijke jeu de boul club, achter deze club waren daadwerkelijke kangeroo's dus we hebben ze eindelijk in het wild gezien! De 2e keer zijn we wat meer naar het binnenland gereden om te kijken voor kangeroo's. We kwamen terecht in een klein plaatsje waar de kangeroo's zich moesten bevinden, maar wij konden ze nog niet vinden. Dus hebben we navraag gedaan bij de plaatselijke loco's die in een kroegje een pot bier zaten te drinken, de loco's antwoordde: "it's here on the corner", maar wij voelde al een beetje natigheid want hoe ver is dan wel on the corner. Dus toch even door vragen hoe ver het dan al niet is. Zeiden zij lachend 250 kilometers verder op! We lachte wel mee, want we hadden de grap wel in de gaten. Maar uiteindelijk hebben we kangeroo's gespot, dus we verwachten elk moment een telefoontje van National Geographic om een programma te maken met ons.
Voor de rest veel stranden gezien rond om Cairns en gisteren wezen barbequen op de Australische manier.
Bij elke strand heb je een openbare barbeque dus daar hebben we gebruik van gemaakt alleen we konden niet zonder onze oer hollandse bier: Heineken!
's Avonds zijn we vaak te vinden in de kroegen. Ze hebben elke dag wel weer een andere thema, zoals lady's night (wat zeker nice is!) en paal dans competitie en dan zitten we bij de vrouwen op de eerste rij!
Zelf ben ik nog druk bezig met soliciteren, moet donderdag proef draaien in een cafe als bar man dus nu een keer achter de bar i.p.v voor de bar. Dus tijdens mijn proef draaien zal ik de Aussies even voorzien van een paar mooie bieren, zodat ik daar de komende tijd wat pegels kan verdienen.
Vanavond is alweer de laatste avond van Arjan zijn vakantie en daar moeten wij toch nog even bij stilstaan. Dit gaan wij doen door naar Palm Cove toe te gaan. Daar starten we de barbeque nog een keer op en gaan we daar nog een beetje rond hangen.
Voor ons was het een geweldige tijd!!
Cheers Simon en Arjan
04 November 2009 - 07:32
Cobie Zwiers:
Arjan goede reis terug
we zien je vrijdag weer graag thuis en Simon veel plezier daar nog en succes met het biertappen -
04 November 2009 - 11:50
Platje:
Heeeee man,
Lekker bezig zie ik al:D korte broek, auto en elke dag bbqen ziet er goed uit:D.
Hier in Nederland regent het de dagelijks. Beetje jammer.
Gier me dood als ik je zie al ober. (wij willen foto's zien)
Veel plezier daar nog ik blijf je verslagen lezen
Ltrrr... -
04 November 2009 - 16:46
Linda:
Hey mannen!
Mooi te lezen dat jullie het zo top hebben daar!
Simon, veel succes donderdag met de proefdagje!
Arjan, goeie reis terug en tot zaterdag?? Pump up the 90's, H'berg...
Groetjes xxx -
04 November 2009 - 17:43
Padding:
Yo simon. wijze auto,veel beter dan een alfa. Succes bij je sollicitatie.
Mzzl -
04 November 2009 - 19:34
Senior:
Hallo Simon,
Heel veel succes,met solliciteren daar, wat een mooie auto,misschien kom ik nog wel een keertje naast jou zitten.
Ik ben trots op je , en voor de rest , gewoon je neus volgen, en dan kom je overal.
Groeten, Senior -
05 November 2009 - 11:24
De Old Timer:
Simon veel plezier verder en maak er wat van.
Nieuwe vrienden dienen zich zo weer aan Veel geluk groeten. -
05 November 2009 - 14:31
Zwiersman:
Yo Simon,
Ik ben nu aan aan't wachten op vliegveld in Hong Kong. Geen donder te doen hier, dat was in Aussie wel anders!
Ik heb een geweldige tijd gehad en we houden contact!
Kusje van je vriendin ;) -
05 November 2009 - 17:09
Jim:
Jo Simon dus toch maar voor een job gekozen als biertapper i.p.v kangeroo`s vanger!. En nu maar hopen dat je het bier net zo goed kan tappen als dat je ze kan drinken!!!!!!
Arjan we zien jou vrijdag weer en dan drinken we er natuurlijk weer een!!!
Rustig aan
gr Jim
05 November 2009 - 17:16
Mirjam:
hey luitjes.jullie hebben het wel mooi voor elkaar daar zo te lezen en zien op de foto's arjan goeie terugreis en simon nu gaat het voor jou pas echt beginnen helemaal remi ben benieuwd hoe het je bevalt achter de bar.succes met werken tot spreeks liefs mirjam xxx -
06 November 2009 - 21:32
Dennis:
He simon doe mij maar een cola berenburg!!
07 November 2009 - 17:35
Thijs:
Simon ik ben benieuwd of jij net zo goed pils kunt tappen als dat je ze kunt happen, het serveren moet geen probleem worden lijkt mij, na al die keren meters sjouwen in de kantine.
Kalm -
09 November 2009 - 21:28
Olga:
Hey Siem,
Moet elke keer weer lachen als ik je reisverslag lees. Goed bezig! Martin is helemaal into memory lane. Veel plezier! Liefs Ol -
10 November 2009 - 17:54
10 November 2009 - 21:07
Klinks:
ah moiiiess!
Goed te passse daar?!
volgens mij gaat dat prima als ik dat hierboven allemaal lees! iig beter weer als hier want hier is t zwaar kloten!
Voetbal hierzo gaat nog steeds goed, afgelopen zaterdag weer met 6-1 gewonnen:D
succes met je sollicitatie en proefdraaien, leer dat volk maar is eem zoep'n!
Groeten,,
Groeten
Senior -
14 November 2009 - 19:18
Thijs:
Hey simon gooi der eens wat meer foto's tegenaan, beeldmateriaal dat telt! -
16 November 2009 - 20:05
Jim:
Nou simon het wordt wel een keer tijd voor een spannend verhaaltje en pics dacht ik zo!!
Of heb je het te druk met ananas plukken?
gr -
17 November 2009 - 17:53
Zwiersman:
Jim ik ben het helemaal met je eens! Waar blijven die verhalen.
Vorige week ben ik nog bij je ouders langs geweest en heb even de mooie verhalen uit de doeken gedaan! Wel vonden ze dat je iets rustiger aan moest doen met de vrouwen;)
hey ik hoor graag hoe het met je gaat en hoe het bevalt met je nieuwe collega's etc!
Doe rustig aan!